Zonnige garagesale Geerdinkhof

De garagesale in Geerdinkhof van zaterdag 25 mei was een groot succes, mede dankzij het redelijke weer. Zo’n dertig bewoners deden mee aan de sale die voor de zesde keer gehouden werd. Uit de wijde omgeving kwamen koopjesjagersop de spulletjes af. Het was een leuke manier om de buurt te verkennen.

Voor kinderen was er een puzzeltocht waarbij stickers verzameld konden worden. Als het formulier ingeleverd werd, kon er een prijs uit de grabbelton gehaald worden, opgesteld bij basisschool Wereldwijs. Hier was ‘s avonds ook de barbecue, waarvoor maar liefst 130 bewoners zich ingeschreevn hadden. Gelukkig bleven de weergoden de Geerdinkhoffers goed gezind.

Bewoner Wouter van Rennes greep de sale aan om aandacht te vragen voor zijn sponsorfietstocht op de Alpe d’Huez, in Zuid-Frankrijk. Geld van de sale stopte hij in een bus als bijdrage in de strijd tegen kanker (zie foto). Fietsers proberen tot maximaal zes keer deze berg te beklimmen (vandaar de actienaam: Alpe d’Huzes). Zie HIER voor meer info over Wouter en deze actie.

[nggallery id=42]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *