Workshop Stappen online voor EGK-buurt

Heb je een leuke toko maar geen tijd voor online marketing? Zit je bedrijf/je wel op Facebook maar weet je niet wat je kunt posten? Of is je prachtige website alleen een digitaal visitekaartje? Speciaal voor zzp-ers, kleine ondernemers, winkeliers, leden van bewonerscommissies en studenten uit de EGK-buurt is er een bijeenkomst om je digitale zichtbaarheid op te starten of te verbeteren.

Waar: Google Digitale Werkplaats aan Bijlmerplein 97 (vlakbij de Lidl)

Wanneer: donderdag 1 maart 2018 van 18.30 – 20.00 uur

Wat: workshop ‘Eerste stappen online’ en aansluitende borrel

Aanmelden: gewoon komen!

18.30 – 19.00 uur inloop

19.00 – 20.00 uur workshop

20.00- 20.30 uur afsluitende borrel

Deze bijzondere bijeenkomst is kleinschalig en op maat gesneden. Aarzel niet, schaam je niet als je denkt digibeet te zijn. Kom als je meer wilt weten over ​Online Zichtbaarheid.

Wat is de Google Digitale Werkplaats?

In de Google Digitale Werkplaats kun je via workshops en persoonlijk advies meer leren over alle facetten van online zakendoen. Volg diverse workshops en leer hoe je als ondernemer meer groei kunt halen uit het internet.

Er is keuze uit verschillende onderwerpen zoals: ‘Introductie in socialmedialandschap’, ‘Hoe profileer je jezelf online als persoon of ZZP’er’ en ‘Een goede website op desktop, tablet en mobiel’.

Wil je liever aan de slag met een specifiek vraagstuk waar jij met jouw bedrijf online tegen aanloopt? Schrijf je dan in voor een persoonlijk adviesgesprek met één van de Digitale Werkplaats-coaches. Zij hebben brede kennis van digitale marketing en zitten voor je klaar om jou en je bedrijf verder te helpen.

Bekijk het programma op g.co/digitalewerkplaats en schrijf je in. Deelname is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *