Wordt garage Kempering behouden?

Het definitieve besluit om garage Kempering ‘wel of niet te slopen’ zou genomen worden door de gemeenteraad. Op aanraden van een aantal gemeenteraadsleden komt de verantwoordelijkheid voor dit besluit weer bij het stadsdeel te liggen, zo is onlangs door de gemeenteraad besloten.

Erkend wordt ook dat het bijna onmogelijk is om een exploitabel plan maken op basis van 10 jaar, zoals de vereiste eerst luidde. Zoals de initiatiefnemers,Garage4ALL, Jeannette Seret & Peter Dautzenberg hebben aangegeven, is een langere termijn beter, maar behoud van de garage voor de toekomst maakt het natuurlijk nog veel kansrijker. De meeste partijen twijfelden niet meer aan de waarde van het gebouw en de kansen voor de buurt. De dagelijks bestuurder stelde voor om de mogelijkheden voor herbestemmen te laten onderzoeken voor de garage. De K-buurt hoopt natuurlijk dat het allemaal niet erg lang gaat duren…

Eén reactie op “Wordt garage Kempering behouden?”

  1. Ik hoop dat het besluit snel genomen wordt want wij als bewoners die hier precies achter wonen hebben hier veel overlast van. Zoals de ratten die vanuit de kempering garage onze tuinen in lopen. We hebben dus heel veel rattenoverlast en de hekken die er al heel lang omheen staam geeft ook geen mooi zicht. Dus ik hoop snel een besluit zodat wij als bewoners mindet overlast zullen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *