Eindfeest Langerlust op 30 september

Op zondag 30 september is de laatste dag dat The Colour Kitchen Langerlust haar deuren opent (en definitief sluit). Deze dag wil de organisatie natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Iedereen is van harte uitnodigen om deze bijzondere periode op Boerderij Langerlust af te komen sluiten.

Er zijn de gehele dag activiteiten op de boerderij. De dag begint met een gezellige koffieochtend. Nog één keer genieten van heerlijke huisgemaakte appeltaart en een vers kopje koffie. Vanaf 12:00 is er live muziek van o.a. Orville Breeveld en zijn er diverse sport & spel activiteiten voor jong en oud. Vanaf 16:00 vieren we feest en is het tijd voor de borrel met optredens van onder andere Trafassi (kleine wasjes, grote wasjes 🎶 ) en de jongens van Guilty Pleasure Festival 🎉

Boerderij Langerlust blijft een horecafunctie houden: de gemeente heeft afgezien van het voornemen er een broedplaats voor kunstenaars van te maken. Per 1 oktober gaat The Colour Kitchen weg omdat hoofdhuurder Pantar de door de gemeente verhoogde huur niet kan opbrengen. De nieuwe huurder zal dus een ‘kostendekkende huurprijs’ moeten betalen. Het verdwijnen van de horeca (en in het bijzonder The Colour Kitchen) uit de boerderij aan de Weespertrekvaart zorgde voor een storm van protest onder omwonenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *