Win met vuurwerkafval

Al dat prachtige vuurwerk dat tijdens de jaarwisseling de lucht in gaat, komt ook weer naar beneden. Op nieuwjaarsdag ligt er 10,5 miljoen kilo afval op straat. De reinigingsdienst van de gemeente gaat op 1 januari voor dag en dauw op pad. Als u uw eigen afval opruimt, zorgen we er samen voor dat onze stad schoon het nieuwe jaar begint. En u maakt kans op fantastische prijzen!

Veeg uw straatje schoon
Na alle feestelijkheden zo snel mogelijk weer een mooie, schone straat. Wie wil dat niet. 1 januari 2016 kan het begin worden van een nieuwe traditie, waarop iedereen zijn eigen straatje schoon veegt. Meedoen is simpel. Er zijn speciale vuurwerkafvalzakken beschikbaar. Die kunt u vanaf 17 december ophalen bij alle afvalpunten, stadsdeelwerven, stadsloketten en alle officiële vuurwerkverkooppunten in de stad.De met afval gevulde zakken kunt u op zaterdag 2 januari naar één van de zes afvalpunten in Amsterdam brengen. De locatie van het afvalpunt in Zuidoost is Meerkerkdreef 31. U kunt hier tussen 08.00-17.00 uur terecht.

Een winnend lot?

Per ingeleverde afvalzak krijgt u een lot. Met een lot maakt u kans op één van de volgende prijzen: iPad (2x), Cadeaubon ter waarde van €100,- uit te geven bij een internetwinkel naar keuze (5x), Duoafvalbak ter waarde van €150,- (5x), Schoonmaakhulp voor een dagdeel (2x) of een dagje uit naar de reiniging van Amsterdam voor je hele klas.Op dinsdag 5 januari worden uit alle loten de winnaars getrokken. De winnende lotnummers worden bekend gemaakt via www.amsterdam.nl/afval en via www.facebook.com/gemeenteamsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *