Werkatelier ‘Dwars door de Wijk’

Op donderdag 13 juli is het eerste Werkatelier ‘Dwars door de Wijk’ , een volgende stap op weg naar een mooie en levendige K-Buurt. De startbijeenkomst op 15 juni was niet het enige moment waarop bewoners konden meedenken,

 Tijdens het 1e Werkatelier ligt de focus op:

Uw route: wat zijn uw vaste, dagelijkse routes, hoe/waar doet u uw boodschappen, hoe brengt u uw kinderen naar school, hoe gaat u naar de kerk/moskee, etc

Uw omgeving: wat zijn de plezierige plekken in uw buurt, welke plekken zijn minder prettig: onveilig, vies, ongezellig?
Uw plein: hoe ziet uw ideale plein eruit? Geef uw reacties op de ontwerprichtingen van de stedenbouwkundige.

Zo krijgen de organisatoren een indruk hoe u zich als bewoner door de buurt beweegt, hoe u de buurt beleeft en wat uw wensen en voorkeuren zijn. Belangrijke en inspirerende input voor het verdere ontwerptraject van K-Midden.

De organisatoren hopen nog meer mensen uit de wijk erbij te betrekken dus neem uw familie, kennissen, vrienden mee naar de werkateliers! Opgeven is niet nodig.

Locatie: De Bonte Kraai

Tijd: 17:00 uur tot 19:30 uur (open inloop)

Eén reactie op “Werkatelier ‘Dwars door de Wijk’”

  1. Dit bericht is een reactie op de Werkateliers m.n. van 13 juli. Als 67-jarige gebruik ik in het winkelcentrum de lift om met de fiets naar de parkeergarage te gaan om boodschappen te doen bij ALDI. Ik plaats mijn fiets tegen een hek waar niemand hinder van heeft; het gesjouw met 2 zware boodschappentassen valt niet mee. Heel fijn want de tassen hevel ik vanuit het winkelwagentje over in de fietstassen. Echter de bewaking van het winkelcentrum sprak mij aan uit naam van de eigenaar en deelde mij mee dat het afgelopen was met het neerzetten van de fiets want volgende week volgt er een bekeuring hiervoor.
    Is er een mogelijkheid de eigenaar van het winkelcentrum aan te schrijven en te pleiten voor fietsenstallingsmogelijkheid desnoods alleen voor ouderen op vertoon van de stadspas? Het gemak van een auto mankeren wij al en het zware sjouwen 2 x per week met 2 zware tassen.naar de straat is en blijft zwaar.
    In de garage is ruimte genoeg voor een voorziening; het is alleen anders ermee omgaan en erover denken.

    Marina Barink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *