Werkatelier ‘Dwars door de Wijk’

Op donderdag 13 juli is het eerste Werkatelier ‘Dwars door de Wijk’ , een volgende stap op weg naar een mooie en levendige K-Buurt. De startbijeenkomst op 15 juni was niet het enige moment waarop bewoners konden meedenken,

 Tijdens het 1e Werkatelier ligt de focus op:

Uw route: wat zijn uw vaste, dagelijkse routes, hoe/waar doet u uw boodschappen, hoe brengt u uw kinderen naar school, hoe gaat u naar de kerk/moskee, etc

Uw omgeving: wat zijn de plezierige plekken in uw buurt, welke plekken zijn minder prettig: onveilig, vies, ongezellig?
Uw plein: hoe ziet uw ideale plein eruit? Geef uw reacties op de ontwerprichtingen van de stedenbouwkundige.

Zo krijgen de organisatoren een indruk hoe u zich als bewoner door de buurt beweegt, hoe u de buurt beleeft en wat uw wensen en voorkeuren zijn. Belangrijke en inspirerende input voor het verdere ontwerptraject van K-Midden.

De organisatoren hopen nog meer mensen uit de wijk erbij te betrekken dus neem uw familie, kennissen, vrienden mee naar de werkateliers! Opgeven is niet nodig.

Locatie: De Bonte Kraai

Tijd: 17:00 uur tot 19:30 uur (open inloop)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marina Barink
Marina Barink
16 juli 2017 14:42

Dit bericht is een reactie op de Werkateliers m.n. van 13 juli. Als 67-jarige gebruik ik in het winkelcentrum de lift om met de fiets naar de parkeergarage te gaan om boodschappen te doen bij ALDI. Ik plaats mijn fiets tegen een hek waar niemand hinder van heeft; het gesjouw… Lees verder »