Wegafsluitingen komende week

Bij de brug over de Gaasp is de Provincialeweg richting Diemen komende week een aantal dagen gesloten voor alle verkeer.

Werkzaamheden

Vanaf maandag 10 augustus plaatst IXAS een bouwkeet aan de noordwestzijde van de brug over de Gaasp en werkt de aannemerscombinatie aan de inrichting van het werkterrein. Aan de oostkant van de Gaasp wordt een deel van de sloot gedempt zodat daar ruimte komt om machines te plaatsen.

Overdag gesloten

De Provincialeweg is dicht vanaf de aansluiting met de N236 tot en met het Kantershofpad voor alle verkeer op maandag 10, dinsdag 11, woensdag 12, donderdag 13 en dinsdag 18 augustus. De weg is gesloten tussen 07.00 en 19.00 uur. Alle verkeer wordt omgeleid met gele bewegwijzeringsborden.

imageKromwijkdreef aantal nachten dicht

In dezelfde week is de Kromwijkdreef ook een aantal nachten afgesloten voor het verkeer. De Langbroekdreef is in die nachten juist open voor verkeer, maar weggebruikers zullen soms even moeten wachten als er een transport langs komt. Op 13 augustus plaatst IXAS ‘s nachts een hulpbrug voor de NUON warmteleiding. In de nachten van 24 en 25 augustus wordt de hulpbrug voor fietsers geplaatst.
Mocht het werk niet gereed komen dan kunnen de 14e en de 26e augustus ook afsluitingen plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *