Weekendafsluitingen A9

AFSLUITINGEN A9. De A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen worden de komende weekenden in één rijrichting afgesloten. Van vrijdag 20 mei 22.00 uur tot maandag 23 mei 5.00 uur is de A9 afgesloten richting Amersfoort/Almere. Van vrijdag 27 mei 22.00 uur tot maandag 30 mei 5.00 uur is de Gaasperdammerweg dicht richting Utrecht/Schiphol/Haarlem.
Weggebruikers moeten rekening houden met 10 minuten extra reistijd en extra drukte op de weg. Extra reistijd ongeveer 10 minuten.

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 Gaasperdammerweg tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen om de A9 te kunnen verbreden en een 3 kilometer lange tunnel aan te leggen. Tijdens die weekenden worden de rijstroken verlegd naar het zuiden. Gedurende de bouw van de tunnel gaat het verkeer over deze tijdelijke rijstroken.

a9_omleidingen900Omleidingsroutes
In het weekend van 20 mei tot maandag 23 mei wordt het verkeer omgeleid via de A2, A10-Oost en de A1. Het weekend van 27 mei tot maandag 30 mei de omgekeerde route: A1, A10-Oost en de A2. Houd rekening met 10 minuten extra reistijd. Ook lokaal verkeer wordt omgeleid.

Borden boven en langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Daarnaast worden allerlei veiligheidsmaatregelen getroffen.
Weggebruikers kunnen ook een bijdrage leveren aan de veiligheid door de aanwijzingen te volgen en de snelheidslimiet te respecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *