Weekend Brasapark en 24H Zuidoost op 17-18 september

Op zaterdag 17 en zondag 18 september kan iedereen komen ‘proeven’ van het Brasapark. Op zaterdag 17 september wordt ook 24 uur Zuidoost georganiseerd. Het weekend wordt gevuld met allerlei activiteiten op het gebied van de thema’s waar ook de parkmakers aan werken: Sport en spel, Kunst en cultuur en Groen.
Zo wil de gemeente laten zien dat het een park voor iedereen is, waar verschillende activiteiten zoals onder andere de duurzame markt, een klassiek concert en de silent disco naast elkaar gehouden kunnen worden zonder overlast te creëren voor de omgeving.

Meedoen aan het Weekend Brasapark
Wil jij een activiteit of workshop (kan meerdere keren) organiseren in het Weekend Brasapark? En past deze bij een van de thema’s? Meld je dan aan bij de organisatie. Graag voor 25 mei. Bedrijven en particulieren kunnen zich aanmelden .

Jouw activiteit of workshop moet gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Lees in de bijlage MEEDOEN aan welke voorwaarden jouw activiteit moet voldoen en meld je aan via het AANMELDFORMULIER

De organisatie bepaalt uiteindelijk welke activiteiten kunnen meedoen. Projectleider is Hans Meiboom (van onder meer de Bijlmer Bios).  Daarnaast zorgt zij voor de basisvoorzieningen zoals water, stroom en meubilair. Ook de communicatie over het Weekend wordt door de organisatie en de gemeente gedaan.

Mocht je nog willen reageren op de verschillende onderwerpen uit deze mail? Of meer vragen hebben? Dat kan eenvoudig met een reply naar dit mailadres brasapark@amsterdam.nl.

Sportzone aan de Oostkant
Het park is verdeeld in drie zones: groen (stadstuin), kunst en cultuur en sport en spel. De Urban Sport zones worden  verder uitgewerkt. Na verschillende sessies met de parkmakers is er een eerste indeling gemaakt: er komt aan de oostelijke kant bij metrostation Gaasperplas een plek voor sport op wieltjes, denk bijvoorbeeld aan skaten en steppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *