Bewoners komen in de Koornhorst bij elkaar

Bewoners van senioren complex Koornhorst werden vrijdag 13 mei getracteerd op een mooie activiteitenmiddag vanuit bewonersplatform Koornhorst. Zoals bekend was  de activiteitenruimte al geruime tijd gesloten, en het was dan ook zeer welkom dat er weer iets werd georganiseerd door de bewoners zelf.  er waren ok veel andere bewoners van de K-buurt.

Profor die nu helpt in Koornhorst en ook buurtplatform Hart voor de K-buurt ondersteunde de actieve Koornhorst bewoners met het opzetten van het event, die laatste onder meer met flyer design en productie en oefenfaciliteit. Ook wordt gekeken of zo de organisatiegraad verbeterd kan worden en is de noemer bewonersplatform geboren waaronder dat aan het gebeuren is. 

Dit sluit ook aan bij de doelstellingen van buurtbudget Zuidoost om de bewonerszelf organisatie te versterken: voor meer over buurtbudget zie categorie https://1104enzo.nl/category/actueel/buurtverbetering-en-budget/

 

Op de dag zelf was het een goede gelegenheid het gesprek aan te gaan met de aanwezigen over hun wensen en verbeterplannen. Dit heeft oa geleid om een plan voor workshops op te nemen in de buurtbudget-en verbeterplannen lijst. 

 

Zo is Hart voor de Kbuurt outreachend bezig om een zo breed mogelijk gedragen plan voor de Kbuurt in te kunnen dienen voor buurtbudget.

 

Vwb buurtbudget is het doel is om voor 1 juni een zo breedmogelijk gedragen K-buurt breed plan voor deze buurtbudget ronde in te dienen maar tegelijk en daarna ook zoveel mogelijk andere plannen en wensen van bewoners te helpen realiseren.

Plan indienen?: www.bit.ly/plankbuurtindienen

Ingediende plannen zien?: www.bit.ly/plannenkbuurt

Meer weten? 

# kijk op website 1104enzo.nl en abonneer je op berichten daar

# wordt lid van de K-buurt brede appgroep via www.bit.ly/allemaalkbuurt

# Kom gewoon eens langs op het K-buurt uurtje,  Elke week donderdag 17:00-18:00 in Buurthuis Bonte Kraai

SamenSterk ❤️ SamenKbuurt

 

Eén reactie op “Bewoners komen in de Koornhorst bij elkaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *