Website Kantershof feestelijk van start

Op donderdag 15 december 2011 heeft Piet Gaspers namens Urwin Vyent, lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam Zuidoost, de buurtwebsite www.KantershofenZO feestelijk gelanceerd. Helaas was Vyent onverwacht verhinderd.

In recreatiegebouw VeBeKa in Kantershof waren diverse buurtbewoners en andere belangstellenden op het initiatief af gekomen. Vergevorderde plannen om het buurthuis op te knappen en deels in te richten als kinderdagverblijf zijn afgelopen week stukgelopen op de strenge eisen van de bankensector.

Wat
Gelukkig is er hoe dan ook deze nieuwe website! KantershofenZO is er voor de wijk Kantershof, met aandacht voor heel (Amsterdam) Zuidoost. De website heet daarom KantershofenZO. De initiatiefnemers, Liesbeth Vermeulen en Harrie Jansema, riepen buurtbewoners op actief bijdragen te leveren aan de website. Ook medewerkers zijn van harte welkom.

Meedoen?
Wil je een stukje schrijven, ervaring opdoen met een redactie, het maken van een website, neem dan contact op via nieuws@kantershofenzo.nl.

De site is een digitale informatie- en ontmoetingsplek voor de buurtbewoners. Met nieuws over initiatieven, oproepen, de VvE carports, de bewonersbelangenvereniging, wonen, werken, uitgaan etc. Het stadsdeel heeft een kleine startsubsidie gegeven.
Er zijn verbindingen met sociale media als twitter en facebook. Het is een leuke, politiek neutrale website, voor iedereen!

Ook voor tarieven van advertenties: mail naar nieuws@kantershofenzo.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *