Vrouwenconferentie 2013

De Raadswerkgroep Vrouwen van Amsterdam Zuidoost nodigt alle vrouwen van Zuidoost uit tot het bijwonen van de Vrouwenconferentie op zaterdag 12 oktober 2013 in het stadsdeelkantoor. Thema is: de Vrouw als schakel voor succes van de volgende generatie. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd in opdracht van de Raadswerkgroep Vrouwen.

Neem uw dochter, nichtje of jonge buurvrouw mee! De Vrouwenconferentie 2013 richt zich dit jaar ook op de jonge vrouw van Zuidoost van 18 tot en met 30 jaar.

Tijdens deze conferentie wordt de nadruk gelegd op de vrouw en haar gezondheid, carrière en inspiratie en het aanreiken van handvatten aan de (jonge) vrouw van nu.

HIER staat het totale programma en een overzicht van de verschillende werkgroepen en workshops.

U kunt samen met anderen in de werkgroep ideeën en adviezen aandragen voor stadsdeel Zuidoost. Graag het verzoek om aan te geven welke werkgroep/workshop u wil bijwonen.

Bezoek ook de Vrouwenbeurs in de lobby van het stadsdeelkantoor:

• Veel informatie voor de jonge vrouw/student uit Amsterdam Zuidoost

• Maatschappelijke organisaties uit stadsdeel Zuidoost

• Vrouwelijke ondernemers

Tevens gezocht: ondernemers voor deelname aan de vrouwenbeurs. Meld je HIER aan.

Aanmelding & informatie: Marjorie@justmarch.nl Uiterlijke datum van aanmelding: vrijdag 11 oktober 2013. Tel: 020 3659400/ 0654943290. www.justmarch.nl of www.womenconnect2succes.nl  Overigens is op deze sites vreemd genoeg geen informatie te vinden over de conferentie.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *