Vrijheidsmaaltijd op 5 mei

De Vrijheidsmaaltijd wordt voor de derde keer overal in Amsterdam bereid en geserveerd door vrijwilligers. Voor een klein bedrag kun je eraan deelnemen. Prijs € 5 / €1 met stadspas (met bon). Voor Amsterdam Zuidoost zijn kaarten zijn bij het Bijlmer Parktheater en online via www.streetdinners.org/#doe-mee.

De maaltijden worden opgeluisterd met historische verhalen, lezingen en er zijn rondleidingen. Of je nu met vrienden wilt eten, met politici, luisteren naar muziek, gedichten of een goed gesprek voeren met al dan niet een stevige discussie, je kunt overal aanschuiven.

4_5meiamsterdam250Het bestuur van stichting 4 en 5 mei Comité Amsterdam Zuidoost nodigt u van harte uit voor de viering Bevrijdingsdag op 5 mei op het Anton de Komplein en de buitenruimte tussen het Bijlmer Parktheater en het Bijlmer Sportcentrum in stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

Vanaf 12.00 uur begint het bevrijdingsfestival 2014 met optredens van de Damsko United Brassband, de band raFrasound, Rapper TurG en Bands KidsZo.

Om 16.00 uur spreekt Kunta Rincho de 6de Maduro-lezing uit. Daarna zijn er dansdemonstraties van de Motion Dance Studio en tenslotte een optreden van de band Restless. Het festival is gratis.

Van 18.00 – 20.00 uur is het StraatDiner ZO.

Details op de Facebookpagina van BevrijdingsfestivalZuidoost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *