Vrijheid spreek je af

Nico van Hasselt, huisarts en voormalige verzetsman houdt een toespraak tijdens de herdenking van de gevallenen en slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog op zaterdag 4 mei 2013 in Amsterdam Zuidoost. Het jaarthema is ‘Vrijheid spreek je af’.
Behalve Nico van Hasselt houden stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema en bestuurslid Arnold Pocornie van het comité 4/5 mei Zuidoost een toespraak. Verder verlenen leerlingen van de Holendrechtschool, Scouting Holendrecht, Tavenu en Young Released hun medewerking.

45meilogo300Praktische informatie
De herdenking begint op zaterdag 4 mei 2013 om 19.27 uur bij het verzets- en bevrijdingsmonument te Holendrecht aan het Abcouderpad (fietspad) ter hoogte van winkelcentrum Holendrecht. Voorafgaand aan de herdenking begint om 19.18 uur een stille tocht vanaf metrostation Holendrecht (verzamelen om 19.10 uur bij uitgang Noord, aan de Nigtevechthof).
Bloemstukken kunnen op zaterdag 4 mei tussen 15.30 uur en 18.00 uur afgegeven worden bij de receptie van het ouderenwooncentrum De Drecht, Niftrikhof 1, 1106 SB Amsterdam Zuidoost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *