Vriendendag Diemerbos 31 augustus

Op zondag 31 augustus is er weer een Vriendendag in het Diemerbos, georganiseerd door de Vrienden van het Diemerbos. Gratis! Om 11.00 uur staat de koffie klaar in Zorgboerderij Landlust aan de Stammerdijk. Een mooie gelegenheid om daar eens te kijken. Officieel is de boerderij nog steeds niet geopend. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom en staat de koffie klaar.

Maak kennis met de nieuwe voorzitter, VVD-politicus Eddy Meyer. Neem deel aan het gesprek, waarbij ook de boswachter aanwezig is, vertel over uw ervaringen met het Diemerbos; wat is goed, wat kan beter. Luister naar wat zoal de plannen voor het bos zijn. Om ongeveer 12.30 uur krijgt u een lunch aangeboden.

Activiteiten
Om 13.30 uur beginnen de activiteiten. U kunt genieten van de diversiteit van het bos. Maak tijdens de rondwandeling kennis met manieren waarop diverse andere gebruikers plezier hebben van wat het bos te bieden heeft: hondenbezitters, ruiters, nordicers, joggers, fotografen, wandelaars en rustzoekers.

Verwonder u over de biodiversiteit: probeer met behulp van zoekkaarten bomen te benoemen, onkruid te zoeken en waterdiertjes te bestuderen. Bij enkele onderdelen zullen deskundigen extra uitleg geven.

Bij terugkomst in Landlust, ongeveer 15.00 à 15.40 uur, staan de wijn- bier- en limonadeglazen klaar om gevuld te worden en dan komt u misschien nog wat te weten over de diverse plekken waar ringslangen vertoeven èn kunt u zien of u een prijs heeft gewonnen  met de fotowedstrijd op Facebook (mits u heeft mee gedaan natuurlijk…). Om uiterlijk 17.00 uur is het einde.

De Vrienden zien u graag komen. Kijk ook op de Facebook-pagina www.facebook.com/vriendenvanhetdiemerbos

Aanmelden graag onder vermelding van:…volwassenen en…kinderen via: secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl of de website: www.vriendenvanhetdiemerbos.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *