Vriend van het Diemerbos?

VRIENDENDAG DIEMERBOS.  Dit is een initiatief van een aantal gebruikers van het Bos om de belangen van de gebruikers in te brengen voor de verdere ontwikkeling van het bos. De Vriendendag wordt gehouden op 28 augustus 2016 en duurt  van 11.00 – ca. 16.15 in boerderij Landlust. Thema is Het eetbare Bos. En die middag wordt de daad bij het woord gevoegd. diemerbos_logo

Voor de fotowedstrijd waarvan de winnaar dan bekend wordt gemaakt kun je nog je mooiste, grappigste, leukste, liefste, meest opmerkelijke foto op Facebook plaatsen! Je kunt evt. ook een foto sturen via email aan de secretaris.

Vriend zijn kost niets. Op de website  en op de Facebook-pagina van de ‘vrienden’ wordt steeds actuele informatie over het Diemerbos en gebeurtenissen en ontwikkelingen geplaatst. Vriend worden? Stuur een mail naar de secretaris of ga naar de contactpagina of zet jezelf op de mailinglist.

Ook als je meer wilt weten over het programma stuur je de secretaris een mailtje voor meer info. En wil je komen? Meld je dan aan vanwege de catering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *