Festivals Gaasperplas: bereikbaarheid

In verband met de op- en afbouw van de festivals Gaasper Pleasure en Guilty Pleasure op 13/14 augustus zijn het dagkampeerterrein en de surfoever tijdelijk afgezet vanaf maandag 8 augustus tot en met woensdag 17 augustus. Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus, tussen 9-24 uur , is ook de Driemondweg, ter hoogte van boerderij Langerlust, afgesloten voor al het autoverkeer. Boerderij Langerlust blijft gewoon bereikbaar voor autoverkeer en zal geen overlast ondervinden van deze tijdelijke maatregel. Ballorig en het recreatiestrandje zijn bereikbaar via de Valburgdreef.

Klachten
De organisatie heeft het bedrijf Westerveld Advies ingehuurd dat er op toe zal zien dat de door het stadsdeel opgelegde geluidsnormen niet worden overschreden. Gedurende de gehele dag wordt het geluid continu gemeten op en om het terrein en op diverse punten in Gein, Nellestein en Driemond. Waarom niet aan de andere kant van de Gaasperplas, zoals Kantershof, is niet duidelijk.

Tijdens het evenement kunt u 24 uur per dag bellen met 14020. Buiten kantoortijden hoort u eerst een meldtekst, daarna krijgt u een medewerker aan de lijn.

Voor overige vragen of meldingen voorafgaand, tijdens en na het evenement kan contact worden gemaakt met de organisator: 020 — 26 13 716 of een e-mail sturen naar klachtengaasperpleasure.nl. Vermeld bij de klacht uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. De organisatie registreert de klacht en stuurt zo mogelijk iemand bij u langs om een geluidsmeting te doen.

Via via heeft de redactie deze mededelingen bereikt. Stadsdeeel Zuidoost heeft er niet op de website over gecommuniceerd, de informatie is niet in de wijk Kantershof verspreid.

2 reacties op “Festivals Gaasperplas: bereikbaarheid”

  1. Weer geluidsoverlast of er al niet herrie genoeg is. De uitbreiding van de gaasperdammerweg bijvoorbeeld Ook de feesten in het diemerbos geven overlast

  2. Zozo. En als je op je vrije dag om 07.15 uit je bed wordt gerammeld door het aanbrengen van trilplaten of heiwerkzaamheden is dat dan geen geluidsoverlast?
    Get a life!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *