Volgende Masterplan meetup 1 november

Beste bewoner, community partner,

Dit bericht bevat een update over de planning.

We hebben te horen gekregen dat de burgemeester op 1 november vanwege omstandigheden helaas niet aanwezig kan zijn op de community bijeenkomst en een tussentijds overleg met ons ook verzet wordt. Dit heeft invloed op de planning die we eerder hebben gestuurd.

Zoals eerder gecommuniceerd, hadden we afgelopen dinsdag een meeting met een aantal professionals en geïnteresseerden uit Zuidoost om te werken aan een blueprint over de rol van bewoners in de (nieuwe) governance van Masterplan Zuidoost. We zijn momenteel alle input aan het verwerken en wilden dit maandag 16 oktober voorleggen aan de community tijdens de geplande bijeenkomst in NoLIMIT om het plan te kunnen aanscherpen, bespreken met de alliantie Masterplan Zuidoost, indien nodig verder aan te scherpen en dan op 1 november aan iedereen te presenteren.

 

Nu de planning van de burgemeester is gewijzigd, hebben wij als initiatiefgroep ervoor gekozen om maandag 16 oktober te annuleren, zodat we meer tijd hebben om alle besproken en opgestuurde voorstellen gedegen te verwerken.

 

De datum van 1 november, die gepland stond voor het overleg met de community en de Alliantie Masterplan Zuidoost, willen we nu benutten voor het overleg met de community dat stond gepland op 16 oktober.

Je plek hiervoor kan je reserveren via deze link Als je al had gereserveerd voor 1 november, dan is dat entreebewijs nog steeds geldig.

Kortom:

Maandag 16 oktober gaat niet door. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat degenen die al een ticket hadden gereserveerd voor 16 oktober alsnog op 1 november 2023 kunnen aansluiten bij de bijeenkomst. Bij deze willen wij degenen, die voor 1 november hadden gereserveerd, informeren dat het overleg met de burgemeester en de alliantie van Masterplan Zuidoost naar een nader te bepalen datum zal worden verplaatst.

We houden jullie hiervan op de hoogte en hopen op jullie begrip.

Hartelijke groet,
Stephany Biezen, Waltoo Dors en Dionne Abdoelhafiezkhan
Namens initiatiefgroep Masterplan Zuidoost Community
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

De pagina / categorie  ”Masterplan ontwikkelingen” op de website www.1104enzo.nl wordt  als dienstverlening aan de community van Zuidoost aangeboden. Het is niet dat we met de organisatie van deze ontwikkelingen bezig houden, eerbied voor wie dat wel doen. Als redactie willen we gewoon graag iedereen zo veel mogelijk gelijkmatig en gelijkwaardig van informatie kunnen voorzien.

Meer lezen over de ontwikkelingen van Masterplan Zuidoost van de afgelopen periode? kijk dan op https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/

Meepraten over ontwikkelingen? Er is een appgroep, lid worden kan via de link www.bit.ly/praatmeeovermasterplanzuidoost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *