Gluren bij de Buren opent voordeuren, ook in Zuidoost?

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts. Gluren bij de Buren komt voor de eerste keer in heel Amsterdam op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium, in huiskamers van Geuzenveld tot Gaasperplas. Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl.
Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het thuistheater.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met lokale sociale en culturele partijen. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld
je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl.
Het festival vindt plaats in 24 gemeenten in het land.

Foto: een bijeenkomst  in Zeist

ALGEMENE INFORMATIE
Wat: Gluren bij de buren
Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00
Waar: In alle wijken van Amsterdam
Entree: Eigen bijdrage
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *