Maand van de Veiligheid: volop K-buurt activiteiten

Onze thema maand van de veiligheid is ten einde.  De banners zijn uit de buurt gehaald, de posters kunnen weg. De aandacht voor veiligheid uiteraard niet. 

Er is veel gedaan. Deze afbeelding is van de presentatie die we vorige week deelden op de bijeenkomst van de bewonerscommissies K-buurt. Niet alles wat we beoogden is uitgevoerd kunnen worden, maar veel wel. Veel van de rest kan alsnog op een ander moment. zie ook https://hartvoordekbuurt.blogspot.com/2021/11/doen-en-kijken-wat-werkt-ipv-veel.html

Ook is het belangrijk gewoon zo terug te koppelen naar iedereen, de buurt. Laten zien wat we doen samen als buurt, maar ook wat (nog) niet lukt. 

ZET VAST IN JE AGENDA 

Kom naar het volgende ‘veiligheidsplatform 1104’ overleg van alle veiligheid stakeholders K-buurt plus wie in veiligheid K-buurt geïnteresseerd is:

Dinsdag 8 feb 2022 16:00 uur op Klieverink 73 en zoom via www.bit.ly/kbuurtzoom

Of wordt lid van de sociale appgroep ‘’allemaal Kbuurt’’ via de link www.bit.ly/allemaalkbuurt

SamenSterk SamenKbuurt

PS Oktober wasthema maand veiligheid in de K-buurt.  Met ‘’Wat doe JIJ voor veiligheid’’ willen bewoners van de  K-buurt dit onderwerp onder de aandacht brengen en bewoners laten weten wat ze zelf kunnen doen. Met name in de officiële nationale  Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober 2021 stond Nederland in het teken van veiligheid.

Veiligheid kent vele aspecten. Inbraak, schietincidenten, straatintimidatie, pesten op school, huiselijk geweld, de achterliggende reden waarom tot criminaliteit wordt overgegaan, etc. Niet alles kan in zo’n maand aan de orde komen, maar iets is beter dan niets.

One Comment on “Maand van de Veiligheid: volop K-buurt activiteiten”

 1. Hi you there!

  We zijn sinds kort gestart met een onze Photobooth genaamd:

  “Shoot.The.Photobooth”

  Een Photobooth is meestal leuk voor elk doeleinden!
  Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld het netwerken doormiddel van een foto die genomen wordt en gedeeld wordt op socialmedia
  Hierdoor wordt je snel gezien en het is tegelijkertijd ontzettend leuk “to creat a memorie whit a big smile” voor je gasten op elke wijze!

  wij zouden graag jullie evenementen willen bijwonen met onze photobooth.

  Zelf zijn wij ook woonachtig in de bijlmer en willen wij graag deelnemen aan jullie initiatief.
  Dit willen wij doen voor gratis en voor NIETS.

  Wij zijn bezig met het promoten van de Photobooth!
  Enige wat we vragen is dat jullie ons delen op jullie social media.

  Deal or no deal?!

  Greetings:
  Tamara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.