Taart bij Oma Ietje

Zuidoost heeft er een horecagelegenheid bij. Na de pannenkoeken op kinderboerderij Gliphoeve iets heel anders: koffie en lekkere taart bij Oma Ietje! Het cafeetje zit beneden bij Heesterveld, u weet wel, die felgekleurde woonblokken richting Ikea. Links op de hoek.

Oma Ietje is de oma van een van de twee oprichtsters: Lilian. Door haar passie voor fotografie is ze haar oma gaan fotograferen sinds die in een tehuis woont. Deze fotoportretten hebben een prominente plek in de zaak gekregen.

Haar compaan Carla kan in de zaak haar bakkunsten en gastvrijheid kwijt. Haar droom om een eigen koffiezaakje te starten ontstond toen ze in Stockholm studeerde. In de huiselijke koffiezaakjes met Zweedse traditie besloot ze om dit ooit zelf te gaan starten. De twee werkten eerst jaren in het bedrijfsleven.

Oma Ietje staat voor: ‘schandalig lekkere taart, heerlijke koffie, ontbijt en verse lunch. Met lokale kunst aan de muur en tweedehands meubels is er een huiselijke sfeer. Met onze zaak stralen we betrokkenheid en gezelligheid uit. We geven mensen een welkom gevoel.’

Mede door crowdfunding is Oma Ietje tot stand gekomen. Zie voor de openingstijden de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *