Straatroven en inbraak in Kantershof

De politie onderzoekt twee straatroven in Kantershof. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze straatroof. De eerste straatroof is gepleegd op maandag 5 oktober 2015 tussen 16:00 uur en 16:32 uur in de omgeving van het Kantershofpad. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Gouden Leeuw gevlucht.

Signalement: verdachte:
Indier/Hindoestaase man, 18-25 jaar, postuur normaal ca 1.70- 1.79 lang, gelaatvorm normaal, zwart glad en kort haar. Verdachte droeg een trui, licht van kleur en had felkleurige bloemen rond zijn schouders en borst. Aan de onderkant van de trui zat een korte rits en liep een band met dezelfde bloemen.

Toedracht: Slachtoffer werd gedwongen te stoppen. Verdachte pakte gsm van slachoffer uit zijn zak. Trok slachtoffer met fiets mee richting Karspeldreef.

Nummer 2

De tweede straatroof is gepleegd op maandag 5 oktober 2015 tussen 20:00 uur en 20:30 uur in de omgeving van Kantershof.

Signalement: Verdachte 1: negroide man, donkere jas, rode sneakers. Verdachte 2 negroide man, zwarte jas en schoenen en spijkerbroek.

Toedracht: 2 verdachten op een scooter trokken de tas van slachtoffer uit haar handen.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstippen van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Basisteam Bijlmermeer
Telefoon: 0900-8844

Nummer 3

Op 12 oktober zijn na een inbraak in een woning aan de Kantershofstraat twee mannen aangehouden. Buurtrregisseur Gerard Lokhorst meldt ons desgevraagd: ‘Er zijn inderdaad 2 verdachten aangehouden die poogden het slot te forceren. Hierbij werden ze opgemerkt door de bewoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *