SouthEast Parade in de K-buurt

Op donderdagavond 12 juli, vindt vanaf 18 uur de SouthEast Parade plaats. Deze komt ook langs de Bonte Kraai! Start- en eindpunt is het Hoekenrodeplein (bij NS-station Bijlmer Arena). De tocht gaat door de Amsterdamse Poort, langs Kraaiennest en Ganzenhoef. Tijdens de parade is er een jury en na de parade worden er prijzen uitgereikt. Er is ook een zwoel dansplein. Selfies met BZ’ers (bekende Zuidoosters) en prachtig uitgedoste paradisten zijn natuurlijk mogelijk. ZO gezellig!

De fijnproevers en de mensen die van een drankje houden, kunnen een culinair uitstapje maken naar een van de vele restaurants die de Bijlmer rijk is. Visueel, auditief en culinair genieten op een Bijlmers plekje in de avondzon; dat kan tijdens de voorbijtrekkende SouthEast Parade.

Allerlei organisaties en groepen die zich graag willen presenteren doen mee. Want trots is Zuidoost op de vele kleurrijke culturen, lifestyles, sportclubs, Arena, musici, dansers, podia, scholen, gehandicapten, LHBTQ+’ers, shops, festivals, culinaria, parken, bedrijven, shops, markten, architectuur, stedenbouw. En niet te vergeten de altijd meewerkende organisaties: stadsdeel, politie, straatcoaches, corporaties, bewonersorganisaties, PGZO. Sang! ZO divers!

Is jouw groep de groep die gezelligheid kan creëren? Meld je dan nu aan via www.SouthEastParade.nl

Route: Vertrek om 18 uur vanaf Hoekenrodeplein (oost van NS-station Amsterdam Bijlmer Arena), dan stuk door de Poort langs de Kruidvat, langs Hoogoord (uitwijk vanwege werkzaamheden mogelijk), langs Bijlmer Parktheater, door Switi Wonen en Kortvoortbuurt, onder Groesbeekdreef, Kikkenstein en Kruitberg door, langs buurthuis Bonte Kraai, secundaire weg Karspeldreef, ‘s Gravendijkdreef, Bijlmerdreef, langs Ganzenpoort, secundaire weg Bijlmerdreef, na Gooiseweg over Bijlmerdreef, Anton de Komplein, door Amsterdamse Poort, eindpunt Hoekenrodeplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *