Schilderen carports in zicht

Het bedrijf Painting Holland Groep uit Zaandam gaat de carports schoonmaken en schilderen. Op de algemene ledenvergadering van de VvE Carports Kantershof op 7 april kreeg dit bedrijf verreweg de meeste stemmen. Een commissie van de VvE had offertes voor deze omvangrijke klus gevraagd en beoordeeld, in samenwerking met een adviseur van de Nebest Adviesgroep.

Na de dakrenovatie van vorig jaar is nu de rest van de 30 carports in de wijk aan de beurt. Eerst worden de carports gereinigd (ook de plafonds) met een hogedrukspuit, worden oude hemelwaterafvoeren weggehaald, gaten gedicht en de afvoeren op straat weggehaald. Daarna kan met minerale verf geverfd gaan worden. De verwachting is dat voor de zomervakantie begonnen wordt. Elke carport zal een tijd leeg moeten staan voor de werkzaamheden. Alle eigenaren van een carport worden tijdig op de hoogte gesteld.

Tien jaar geleden zijn de carports geverfd, maar niet met de juiste verf. Met de gekozen minerale verf kunnen de carports zeker 15-20 jaar mee. Zie HIER voor de website van de VvE Carports.

Oplaadplekken
Wist u dat er in het begin van de wijk (Kantershofstraat) vier oplaadplekken zijn gekomen voor elektrische auto’s? Dat heeft de gemeente gedaan. Beleid van de gemeente Amsterdam is dat er op elke 300 meter een oplaadplek is. Dit was in Kantershof niet te realiseren, daarom is gekozen voor 4 plekken bij elkaar. Bij Koornhorst was geen ruimte, wel bij de locatie van de kinderopvang. Er wordt al flink gebruik gemaakt. Het is duidelijk niet de bedoeling om er gewoon te parkeren. Kijk HIER voor meer info over openbaar elektrisch opladen. De nieuwe opties hebben geen invloed op het beleid van de VvE Carports voor individuele oplaadpunten.

Als er overigens een ‘spookparkeerder’ op uw plek staat, bel dan eventueel de Rijksdienst voor het wegverkeer (en niet de politie): 0900 0739.

IMG_20150407_200811

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *