Schaapscheerdersfeest op 22 mei!

schaap_western275KINDERBOERDERIJ DE BIJLMERWEIDE VIERT SCHAAPSCHEERDERSFEEST in Westernstijl zondag 22 mei van 12.00 tot 16.00 uur.
Van dichtbij kijken hoe de schapen van hun wollige jasjes worden ontdaan. Meedoen aan leuke creatieve workshops als ‘dreamcatchers’ maken, potten draaien en line-dancing. Lootjes kopen voor het goede doel met veel prijzen voor jong en oud.
De activiteiten voor de kinderen staan helemaal in het teken van het ‘wilde westen’. Kom als het even kan met uw (klein)kinderen verkleed als de kinderen als cowboy/girl of als indiaan!

Met een knipkaart van € 5,00 (verkrijgbaar bij de ingang) kunnen kinderen meedoen met veel activiteiten: hun behendigheid testen door hoeden te gooien over een cactusveld, spijker slaan, ringsteken, totempalen bouwen en vis vangen. De kleine schatzoekers kunnen naar hartenlust zoeken naar goud. Er is een spannende speurtocht en een rit met de huifkar. Wie lukt het om een koe of paard te vangen bij het lasso werpen?
En… de kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen.

kb_bijmerweide275Voor meer informatie belt u met de kinderboerderij 020 6951149 of check de website.

Kinderboerderij de Bijlmerweide is gelegen in het Bijlmerweide aan de Provincialeweg 46A in Amsterdam Zuidoost, tussen Diemen en Weesp, achter de woonwijken Kantershof en Geerdinkhof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *