Samenspel straks helemaal in Kantershof

Terwijl de directeuren, juffen, meesters en kinderen van de basisscholen in Kantershof en Geerdinkhof van hun vakantie genieten, wordt er in de gebouwen van de scholen Samenspel en Bijlmerdrie hard gewerkt. De scholen gaan namelijk ruilen van locatie. Bijlmerdrie gaat naar Geerdinkhof en Samenspel is na de vakantie helemaal op Kantershof (in plaats van op Geerdinkhof). ‘Superfijn om de hele school op één plein te hebben. Daar hebben we lang naar uitgekeken’, zegt directeur van Samenspel Marijke van Amersfoort.

De indeling blijft hetzelfde. Omdat Samenspel groeit gaan ook ook de nieuwkomers naar het Bijlmerdrie gebouw. Dat geeft wat meer lucht. Op 3 september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. ‘Aan het eind van de vakantie gaan we weer inrichten’.

Adressen:

Locatie 1: Samenspel Kantershof 636

Locatie 2: Samenspel Kantershof 641 (voorheen Bijlmerdrie)

Bij de start van het nieuwe schooljaar zit iedereen weer in de eigen groep. De indeling van De Bijlmerdrie is hetzelfde als die van Geerdinkhof. De leerkrachten en hun groepen komen weer op dezelfde plek in het gebouw. De nieuwkomers komen in de extra lokalen.

Inschrijvingsstop
Ouders let op!

Samenspel groeit uit haar jasje. Helaas komt er daarom een leerlingenstop . De school kan anders niet de kwaliteit blijven bieden die u mag verwachten. In de groepen 3 t/m 5 is nog heel beperkt plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *