Renovatie carports van start

Op de extra algemene ledenvergadering van de VvE carports Kantershof op 5 juli is besloten het bedrijf Westfriesland Dakbedekkingen de renovatie van de carports te gunnen. Dit bedrijf kwam als beste uit de bus bij het uitbrengen van offertes. De offertecommissie heeft een bezoek aan het bedrijf in Andijk gebracht.

Het gaat om een nieuwe tweelaags dakbedekking; de afvoeren komen aan de buitenkant. Door verzakking van de grond functioneren de daken en afvoeren niet goed meer en is er sprake van lekkages en betonrot.

Onderzocht wordt nog of er zonnepanelen op de daken geplaatst kunnen worden. Nog niet duidelijk is wanneer de renovatie gaat beginnen, mogelijk na de zomervakantie. Hierover worden afspraken gemaakt met het bedrijf.

Na afronding de renovatie van de carports in 2014 stellen de voorzitter en de secretaris Christienne van Gelder-Nibte en Klaus Reintjes, hun functies beschikbaar.

Op de vergadering bleek dat er een rechtszaak komt tegen de vorige beheerder. Hierover binnenkort meer. Zie ook de website van de VvE Carports Kantershof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *