Renovatie carports gestart

Inmiddels is de vernieuwing van de carports in Kantershof van start gegaan. Ongeveer in het midden van de wijk, tegenover Koornhorst, wordt hard gewerkt aan het herstel van de daken en daarmee aan verbetering van de afwatering. Per carport duren de werkzaamheden een tot twee weken. Bewoners krijgen tijdig een brief in de bus als de carport leeg moet zijn. Foutparkeerders worden niet beboet zo lang de auto niet in de weg staat en hulpdiensten er langs kunnen. Aanhangers en dergelijke zijn uitdrukkelijk niet toegestaan op de parkeervakken.

Het uitvoerende bedrijf West Friesland Dakbedekkingen uit Andijk is op 4 september begonnen en verwacht in totaal vier maanden bezig te zijn. Binnenkort op deze site een gesprek met uitvoerder van West Friesland Dakbedekkingen Ruud Steltenpool.  Zie voor meer informatie de websites van het bedrijf en de VvE Carports.

In Kantershof staan 600 woningen en 600 carports (overdekte parkeerplaatsen). Daarnaast zijn er 56 zogenaamde losse carports. De carports liggen in 30 carport-units, gelegen in parkeerkuilen, verdeeld over de acht ingangen in Kantershof. Er zijn zes parkeerkuilen van vier carport-units en twee blokken van drie.

Van de totaal 656 carports zijn op dit moment nog zo’n 32 losse carports, herkenbaar aan een 700-nummer erboven. Bewoners van Kantershof kunnen bij belangstelling hiervoor deze kopen van de eigenaar. Informatie is op te vragen bij de beheerder, VvE Carports.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *