Burendag in de buurt

Op zaterdag 21 september is het weer Burendag. Dit jaarlijkse evenement wordt gesponsord door het Oranjefonds en het koffiebedrijf Douwe Egberts onder het motto: de koppen bij elkaar. In Kantershof wordt helaas niets georganiseerd. Wie wil dit voor volgend jaar eens oppakken?! In Koningshoef doen ze wel mee. Om 12.00 uur wordt daar verzameld op het Koningspalmplein om de wijk samen schoon te maken en houden. Na afloop is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

In wat heet De kleine K-buurt (omgeving Krimpertplein) organiseert Stichting Youth Network met andere organisaties een feestelijke bijeenkomst in de wijk die de hele middag duurt. Op het programma staan verschillende activiteiten zoals workshops, debatten, maar ook sport en spel.

Op kinderboerderij Bijlmerweide wordt samen met buurtbewoners de speeltuin opgeknapt. Op Geldershoofd 79 kun je gaan theedrinken tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Op de ‘s Gravendijkdreef 361 is een sportdag met BBQ van 14.00 uur tot 22.00 uur. Dus als u de ‘buren’ wilt leren kennen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *