Paaspret op de kinderboerderij

lammeren_bijolmerweide400Zondag 20 april, 1e Paasdag, is op kinderboerderij De Bijlmerweide van alles te doen voor kinderen. |
De toegang is gratis en er zijn veel (jonge) dieren te zien.
Van 12.00 u tot 16.00 uur kunnen de kinderen ook meedoen aan tal van leuke activiteiten. De grote deelnamekaart daarvoor kost € 5 en daar kunnen de ze heel wat voor doen. Eieren zoeken in het hol van de paashaas; een schemerige hol waar de eitjes tussen het stro verstopt zijn! Meedoen aan behendigheidsspelletjes als kopgooien en de ballenfontein. Een papieren paasei schilderen in de verfcentrifuge. Een cadeautje grabbelen uit de mand van en bij de Paashaas. En als de Paashaas niet hoeft te assisteren bij het knutselen, rijdt hij misschien mee met de huifkar.

Er worden pannenkoeken gebakken en bij de loterij zijn mooie, leuke, gezellige en lekkere prijzen te winnen. Van de opbrengst kan de kinderboerderij een deel van de geplande nieuwbouw en renovatie van bestaande dierverblijven bekostigen. U kunt een extra bijdrage leveren door oud papier en lege cartridges en inkttoners mee te nemen. Ook dat levert geld daarvoor op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *