Paashaas op Bijlmerweide

Kinderboerderij ‘de Bijlmerweide’ viert zondag 16 april (eerste Paasdag) Paasfeest tussen de jonge dieren van 12.00 tot 16.00 uur. Met een deelnamekaart van € 5 kunnen de kinderen aan alle activiteiten meedoen; tot uiterlijk 15.00 uur zijn die te koop.

Paaseieren gestolen
Vorige week zijn helaas de geschilderde eieren uit het hol van de paashaas gestolen. Gelukkig had Klaartje de kip direct de paashaas gewaarschuwd toen zij de vos op de kinderboerderij zag rondsluipen. De paashaas heeft vervolgens nieuwe eieren geschilderd en deze in een kist met een slot gedaan.

Kinderen helpen zoeken
Op enkele eieren heeft de paashaas cijfers en letters geschilderd waarmee de kist kan worden geopend, maar waar lagen die ook al weer? De kinderen gaan zoeken op het bospad  naar deze speciale eieren om uiteindelijk samen met de paashaas de kist te openen voor een heerlijke beloning.
Na de huifkartocht door het park kan er geknutseld worden. Ook zijn er behendigheidsspelletjes. Bijvoorbeeld gekleurde ballen vangen die omhoog geblazen worden door de ballenfontein, paasfiguren kegelen, blik gooien. Er is een speurtocht en klein presentje van de grabbelhaas en een glaasje limonade als afsluiting.
Natuurlijk kunnen ook de jonge dieren worden bekeken die de afgelopen maanden geboren zijn zoals de schapen- en geitenlammeren en de kuikentjes.

Loterij
Met de opbrengst van de loterij met veel mooie, leuke en lekkere prijzen, gaat de kinderboerderij gebruiken voor het nieuwe frettenverblijf.

Vanwege alle voorbereidingen zal de kinderboerderij op deze dag om 12.00 uur geopendzijn voor alle bezoekers!

Steun de Kinderboerderij
Als u de boerderij komt bezoeken vergeet dan niet uw oud papier en lege cartridges en inkttoners mee te nemen!

Kinderboerderij de Bijlmerweide ligt aan de Provincialeweg 46A in Amsterdam Zuidoost, achter de woonwijken Kantershof en Geerdinkhof. Telefoonnummer 020 695 11 49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *