Overwin computerangst!

Beetje gek, een oproep om met de computer te leren werken via internet! Maar als u iemand kent die de stap wil zetten om in een gezellige omgeving wil oefenen met een computer, geef dan deze informatie door.

1,6 miljoen Nederlanders kunnen niet met de computer omgaan. Computerwijk doet hier wat aan. Zij zorgen voor laagdrempelige goedkope computercursussen in de eigen wijk.

De cursussen worden gegeven in buurtcentrum De Bonte Kraai en in Vrouwencentrum CEC (Bijlmerdreef 101). U kunt voor meer informatie en een gesprek bellen met nummer: 06 30 866 936.

Rita Menig en Sophia A-Tjak-Hiwat van Computerwijk zijn aanwezig op: maandag van 13.00 – 19.00 uur, donderdag van 11.00 – 19.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Computerwijkcursussen worden gegeven door getrainde vrijwilligers. Op een persoonlijke manier, waarbij het contact tussen buurtgenoten net zo belangrijk is als het leren van computervaardigheden. Zo vergroten zij het zelfvertrouwen en de kansen van de deelnemers en zorgen voor een prettiger en sterkere buurt. Computerwijk heeft al meer dan 5000 mensen wegwijs gemaakt in de digitale wereld.

Computerwijk biedt op dit moment 5 cursussen aan.  Zie  www.computerwijk.nl

 

___________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *