Open Dag schooltuin A. Wagner

KIJKEN,  RUIKEN EN PROEVEN van de weelde van de (school)tuin! Alle 13 schooltuinen die Amsterdam rijk is houden open dag op woensdag 7 september. Ook bij de schooltuin A. Wagner op de Bijlmerweide is iedereen van harte welkom!

schooltuin2016_200Op de A. Wagnertuin worden allerlei activiteiten georganiseerd. Wat is er te beleven?
Een speurtocht over de tuin, de imker vertelt over zijn bijen en verkoopt schooltuinhoning, waterbeestjes bekijken bij de paddenpoel vóór de schooltuin, pizza bakken in de pizza-oven en de inmiddels beroemde groente-memory!

Tijdstip en locatie:
De A. Wagner-schooltuin is woensdag 7 september open van 15:00 tot 19:00 uur en is gelegen aan de Provincialeweg, nummer 53. Ingang aan de Bijlmerweide-kant. Er is geen gelegenheid voor parkeren op de tuin, dus kom met de fiets of lopend!

Per jaar tuinieren bijna 7.000 basisschoolleerlingen (groep 6/7) op één van de dertien Amsterdamse schooltuinen. Het schooltuinwerk start in januari en duurt tot december.
Op de open dag laten de kinderen hun tuintje zien aan hun ouders, familie en vrienden. Ook buurtbewoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Het harde werk van de kinderen zorgt voor een heus groente- en bloemenparadijs in de stad.

Kijk op amsterdam.nl/natuureducatie  voor meer informatie over het schooltuinwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *