Ontmoet de K-buurt in De Kameleon: doe mee

Op zaterdag 30 september zijn er verschillende activiteiten in de Kameleon, naast een verenigingsmarkt waar verenigingen zich presenteren is er ook een kinderrommelmarkt in de K-buurt. Tussen 11:00u en 16:00 uur organiseert winkelcentrum De Kameleon een Verenigingendag waarvoor alle verenigingen en stichtingen uit de K-Buurt en omstreken zich kunnen opgeven. Een prima moment om meer leden en vrijwilligers te werven aan het begin van het seizoen. Haal een inschrijfformulier bij Primera.

Kinderrommelmarkt tussen 12:00 uur en 16:00 uur
Doe mee met de kindervrijmarkt: je kunt eeninschrijfformulier ophalen en meteen inleveren bij Primera. Je krijgt gelijk een plaatsnummer toegewezen. Kinderen tot 12 jaar mogen deelnemen. Neem zelf een kleed mee want de plekjes zijn zoals gebruikelijk op de grond.

Verenigingen en stichtingen geef je op!

De winkeliersvereniging doet hierbij een oproep aan alle verenigingen om zich aan te melden voor een gratis kraam voor de zaterdag. U kunt zich als vereniging/stichting volop profileren naar de vele bezoekers die de braderie zullen gaan bezoeken. Naast een gratis kraam krijgt de vereniging de mogelijkheid om demonstraties te presenteren op een podium of gewoon naast de kraam.

Het winkelcentrum zal een podium plaatsen, een goede geluidsinstallatie verzorgen en een presentator die het gehele programma aan elkaar zal praten. Wilt u meer leden voor uw vereniging of bent u op zoek naar vrijwilligers die de vereniging helpen? Wilt u graag uw goede doel onder de aandacht brengen bij velen? Zowel voor sportverenigingen, dansscholen, koren, goededoelen-stichtingen etc. biedt winkelcentrum De Kameleon op zaterdag 30 september deze springplank. Doe mee en haal snel een inschrijfformulier bij Primera in winkelcentrum De Kameleon. Ook kunt u een inschrijfformulier per mail aanvragen via dekameleon@buroruud.nl.

Kindervrijmarkt voor de jonge ondernemer!
Naast de braderie is er ook een kindervrijmarkt op zaterdag 30 september. Kinderen kunnen die dag van 12.00 – 16.00 uur zijn/haar tweedehands spulletjes verkopen in winkelcentrum De Kameleon. Haal snel een inschrijfformulier (bij Primera) zodat je verzekerd bent van een verkoopplekje in ons winkelcentrum.

Braderie van 10.00 – 17.00 uur
Naast de verenigingen en stichtingen zullen er ook vele kramen staan van waaruit De Kameleon-ondernemer en externe handelaren hun waren gaan verkopen. Naast de kramen plaatsen we een podium waarop de verenigingen zich kunnen profileren en is er een springkussen voor de kleine bezoekers. Ook staat er een schminkstand waar je kunt omtoveren tot prinses, vlinder of piraat. Gedurende de braderie zal er ook een mobiele muziekband optreden voor en sfeervolle muzikale ambiance.
Voor vragen kunt u bellen met Ruud Hendrikson: 06 – 51 59 12 98

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *