Onderzoek naar stress en gezondheid onder seksuele minderheidsgroepen

Gestrest of Relaxt!?
Doe mee met onderzoek en maak kans op een waardebon van 50 Euro!
De Universiteit van Amsterdam is gestart met belangrijk onderzoek naar stress en gezondheid onder seksuele minderheidsgroepen. Ben je 16 jaar of ouder, en zie jij jezelf als lesbisch, homoseksueel, of biseksueel, transgender, interseksueel, queer,  non-binair dan hoort de universiteit graag van jou! Ook als je jezelf niet LHBTI noemt, maar wel LHBTI-gevoelens hebt, dan kun je meedoen aan dit onderzoek. Vul de vragenlijst in om jouw ervaringen met stress en je gezondheid te delen.
Het onderzoek is volledig anoniem, en je kunt de vragenlijst gemakkelijk online invullen. Met jouw antwoorden draag je bij aan unieke kennis over het effect van verschillende soorten stress op de mentale gezondheid, wat heel belangrijk is voor verbetering van de gezondheid van seksuele minderheidsgroepen. Bovendien wordt onder alle deelnemers 10 cadeaubonnen van 50 Euro verloot!
Hieronder vind je de link naar de vragenlijst, die begint met meer informatie over het onderzoek. De vragenlijst is opgesteld volgens de regels van de Ethische Commissie van de Universiteit van Amsterdam. Na het lezen van de informatie kun je ook besluiten om niet mee te doen (en krijg je de vragen niet te zien).

Eén reactie op “Onderzoek naar stress en gezondheid onder seksuele minderheidsgroepen”

  1. Goede middag, mijn vraag is hoe kan iets anoniem zijn als er iets verloot wordt?

    Met vriendelijke groet, Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *