Ondernemen doe je ZO!

Als ondernemer of ZZP´er weten wat het stadsdeel Zuidoost te bieden heeft; dat is de insteek van de netwerkbijeenkomst op woensdagavond 22 november 2017 voor alle ondernemers in dat stadsdeel.

Of je nu muzikant, haarstylist of cateraar tot aan vakman in de bouw. Amsterdam Zuidoost barst van de ondernemers met veel talent! Is talent voldoende om een goede ondernemer of ZZP’er te zijn? Welke skills heb je nodig om een ondernemer te worden en hoe kun je hierin groeien?
Ga over deze en andere vragen in gesprek met mede-ondernemers bij de netwerkbijeenkomst Ondernemen doe je ZO! In NO LIMIT! Geldershoofd 80, Amsterdam van 19.00 uur tot en met 21.30 uur.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst hoor je welke diensten  de stad te bieden heeft voor ZZP’ers en is er de gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers. Je verlaat de bijeenkomst met een nieuwe dosis kennis.

Wat wil je nog meer?

PROGRAMMA

18.30 – 19.00 Inloop
19.00 – 19.15 Introductie
19.15 – 20.00                Presentaties

1. De stad en haar diensten, Sara Japenga

2. Ervaringsdeskundige

3. Ondernemers uit Zuidoost: Lesny Heikerk & Quasim Payne

20.00 – 21.00 Ondernemen doe je ZO!
21.00 – 21.30 Netwerkborrel & Informatiekraampjes

AANMELDING

Meld je aan voor de netwerkbijeenkomst Ondernemen doe je ZO! door een e-mailbericht te sturen naar ondernemersadvies@hva.nl. Geef hierbij aan welk bedrijfsprobleem of -vraag je graag wilt bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *