Nieuwe collectie BeBe Rose tijdens ZOJazz

DE SURI-AMSTERDAMSE DESIGNER DOREEN RECKERTS stond een jaar geleden op een nieuw podium: de ZOJazz Lounge in NoLIMIT en aanstaande vrijdag staat zij er weer. Tijdens deze goed bezochte muziekavonden georganiseerd door de eveneens Surinaams-Amsterdamse zangeres Graziella Hunsel vonden haar signature fashion-creaties een nieuw en gevarieerd publiek.
Er bleek steeds meer vraag naar mode voor de curvy coloured girl. Dat was voor Doreen het startsein voor een geheel nieuw geïnspireerde lijn voor de dame met een maatje meer. ‘Wat is er nu mooier dat de launch van de nieuwe collectie tijdens het één-jarig jubileum van ZOJazz Lounge zal plaatsvinden: op vrijdag 26 augustus vanaf 18.00 uur in NoLIMIT, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam.’

beberose320Suri-Amsterdamse designer Doreen Reckerts presenteert Urban-Ethnic XXL collectie
Doreen is een self-made fashionista met een winkel in Beverwijk (zie de foto van Melanie Thijm). ‘Ik heb mezelf leren ontwerpen en naaien. In de eerste jaren van mijn carrière heb ik vaak aangehaakt bij andere ontwerpers en kunstenaars. Ook heb ik de nodige tijd voor mijn (op)groeiende gezin vrijgemaakt. Nu is echter het moment aangebroken dat ik 100% voor mijzelf en mijn eigen ontwerpen kies. Het idee voor deze nieuwe lijn is ontstaan vanuit een directe vraag uit de markt.
Mijn stijl; “urban meets ethnic meets western business-smart” leent zich uitstekend voor ontwerpen voor de curvy, bold and coloured women of the world. Daarbij heb ik hun sterke punten willen benadrukken. Dus het mooie decolleté, de aanzet naar de taille en uiteraard de beautiful booty.

Het kleurrijke podium volgens Graziëlla
Ook de spirit van ZOJazz Lounge-initiatiefneemster Graziella Hunsel werkt mee: ‘Het is altijd al mijn streven geweest om ZOJazz Lounge een hot-spot voor artiesten van zo divers mogelijk pluimage te laten zijn. Zelf ben ik opgegroeid in de G-buurt en kon niet anders dan constateren dat het zeer gevarieerde talent dat deze wijk te bieden heeft meer positieve aandacht verdiende. Zo is het idee voor deze muziekavond ontstaan.
Ik wilde me niet beperken tot muzikanten en zangers of artiesten uit Amsterdam Zuid-Oost. Schrijvers, dansers en ontwerpers uit het hele land hebben reeds de gelegenheid gekregen zichzelf aan het publiek van de ZOJazz Lounge te presenteren. Doreen is begonnen met haar traditionele hoofdoek-demo’s en zal de Lounge-avonden de kleurrijke verrijking geven die de ZOJazz-experience completeert’, weet Graziella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *