Nieuw: Podium ZO!

Podium ZOOp zaterdag 5 oktober opent Podium ZO! haar deuren. Dit is een nieuw podium in Frissenstein voor activiteiten als bewonersinitiatieven, leer-werktrajecten, netwerkbijeenkomsten, voorlichtingsavonden, debatten, zaalverhuur en Patrick’s Catering.

ZO! cultuur Zuidoost is een initiatief van Paradiso, Cosmic en Imagine IC dat in 2004 van start is gegaan. ZO! wil het culturele aanbod in Amsterdam Zuidoost vergroten door bestaande en nieuwe makers te presenteren op het gebied van podiumkunsten (muziek, dans, theater, media, film en interactieve media).

Waarom ZO! cultuur Zuidoost
Stadsdeel Zuidoost is met haar circa 85.000 inwoners en 55.000 werknemers een van de grootste stadsdelen van Amsterdam. Toch is het culturele aanbod er verhoudingsgewijs klein; voor voorstellingen en concerten moet men nog te vaak naar de centrale stad. Met haar activiteiten wil ZO! cultuur Zuidoost inspelen op dit letterlijke gat in de markt.

Laat je verrassen en inspireren tijdens de officiële opening van Podium Zo! Het programma op zaterdag 5 oktober is als volgt:

16.00 uur inloop

17.00 uur welkomstwoord directie ZO! cultuur

17.15 uur welkomstwoord Portefeuillehouder Muriel Dalgliesh

18.00 uur muziek van Space Lighting en Sosa sound

Podium ZO!| Frissenstein 78 | 1102 AP Amsterdam. Voor meer informatie, klik hier. Helaas alleen nog oude informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *