Mijn Kunst mag gezien worden

Mogen je kunstwerken getoond worden aan het grote publiek? Doe dan mee aan Mijn Kunst. CBK Zuidoost organiseert dat al vijf jaar met veel succes. Mijn Kunst is een open podium waar je als niet-professional in de beeldende kunst je werk kunt laten zien aan het publiek. Inwoners van Zuidoost, maar ook daarbuiten kunnen deelnemen.

imageEen vakjury beoordeelt de inzendingen op kwaliteit, originaliteit en materiaalgebruik en maakt een voorselectie. De opening is op zaterdag 14 september a.s. Tot 2 november kunnen bezoekers van de tentoonstelling in CBK Zuidoost stemmen op hun favoriete kunstwerk.Tijdens de vernissage op zaterdag 2 november wordt een jury- en publieksprijs prijs uitgereikt.

Meedoen?
Mail dan een korte toelichting over jezelf, je idee en informatie over je werk + foto’s naar de projectleider Delano MacAndrew. Wil je meer Weten over dit project, mail dan naar d.macandrew@zuidoost.amsterdam.nl. Tot uiterlijk woensdag 14 augustus kun je je opgeven voor deelname. De inleverdata van het werk zijn donderdag 29 augustus (11.00 – 19.45 uur) en zaterdag 31 augustus 2013 van 10.00 – 16.45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *