Eén reactie op “Michelle van Kortvoort bij RTL in het nieuws”

 1. Erg veel uit het filmpje geknipt helaas… Het zou namelijk gaan over de drukte van de pakketjes toestroom tijdens Corona, maar ook om wat ik met de opbrengst ervan zou gaan doen. Nu leek het door al het knipwerk uit het filmpje dat ik alleen herkent werd in de wijk vanwege de pakketjes, maar dat is gelukkig niet zo.

  Van de eerste opbrengst kocht ik namelijk 2 Victor Veilig verkeerspoppen en die plaatste ik samen met de buurvrouw en haar dochtertjes in de straat. Wij leerden de meiden meteen waar die poppen voor stonden en wat het effect zou moeten zijn. Het is mij opgevallen dat er nu wel wat minder vaak verkeer-hufters hier door de straat heen scheuren. Helaas houd niet iedereen zich aan zo’n groen poppetje…

  Vandaar dat ik hoopte, dat ze via deze media aandacht eens goed zouden worden uitgelegd. Het media spektakel heb ik echter ook niet opgezocht, het was verzocht via Homerr dat 1 van mijn pakketservices is naast UPS, ViaTim en DHL.

  Na het plaatsen van deze 2 poppen, heb ik in november een actie gestart om cadeau tasjes aan mijn klanten te kunnen geven, zodat zij daarin reclame van kleine lokale ondernemers zouden terug vinden, zodat die hopelijk een beetje steun verkrijgen, flyers over huurrechten en energie besparing, een mondkapje, een pakje tissues, een kaarsje (lichtpuntje in deze duistere corona tijd), een hand geschreven kerstkaartje, een theezakje, een zakje cup a soup, een snoepje, koekje of chips (alles afzonderlijk verpakt natuurlijk), tja de inhoud was wisselend en deed er her en der een extraatje in voor de klanten, maar wist vaak niet meer, welk tasje ik aan wie had gegeven doordat het zo druk was vaak.

  Daarnaast zamel ik 2de hands kleding in die uitgedeeld of verkocht word voor meerdere doelen, zoals de budget-hulp Sint, kerststukjes maken voor ouderen, of het aankopen van hulpmiddelen voor diegene die dat zelf niet kunnen bekostigen.
  Ook verzamel ik bij mijn pakketpunt boeken, cd’s, dvd’s, puzzels en spellen in voor ouderen en deel dit uit op de weggeeftafels in de wooncentrums.

  Als ik zag dat het niet werd meegenomen na een langere periode, zette ik het weer te koop en de opbrengst kwam weer ten goede aan een nieuwe lichting Victor Veilig poppen. Ik heb er 3 besteld gisteren en 1 is voor het kinderdagverblijf hier op de hoek en 2 zijn er voor de basisscholen van de buurtkinderen.

  Gisteren werd het mediaspektakel nog groter, maar helaas nog niets terug gevonden online…misschien komt het nog, geen idee…
  De Telegraaf heeft mijn stukje niet gepubliceerd merkte ik al op, maar AT5 stond ineens voor mijn snufferd, daarna kwam het AD en direct daarna TV NH.
  Zij hebben ook Carel van het HRH geïnterviewd gisteren bij mij, en ik hoop dat ze hem heel erg mooi in beeld zetten, want dat verdiend hij!

  Als particulier pakket punt kun je een leuk zakcentje bijverdienen, zolang je maar op de begaande grond woont, geen huisdieren bij de pakketjes laat lopen en ook niet rookt in jouw pakketjes ruimte, plus 6 uur per dag thuis kunt zijn (2 uurtjes voor de koeriers thuis blijven om in te leveren en aan te nemen), zodat je 4 uurtjes jouw buurtbewoners kunt ontvangen om ook weer pakketten in te nemen en uit te geven.
  Je zult niet schat hemeltje rijk ervan worden, maar het is een leuke aanvulling voor de extraatjes in het leven.

  Aangezien ik het voor en door de wijk doe, en ik dus alle opbrengst weer direct investeer in een leukere/veiligere buurt, vul ik aan vanuit eigen portemonnee, dus ik word er financieel niet beter van, maar omarm de waardering die ik krijg vanuit mijn klantenkring en buurtbewoners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *