Meepraten over festivals Gaasperplas?

EVENEMENTEN GAASPERPLAS De bestuurscommissie van Zuidoost vergadert voortaan maandelijks op locatie. Om te beginnen op donderdag 29 september in sporthal Gaasperdam (19.00-22.00 uur). Deze zogenoemde ‘beeldvormende vergadering’ staat in het teken van evenementen rond de Gaasperplas, met aandacht voor nieuw evenementenbeleid en vergunningverlening. Dit gaat in de vorm van presentaties, insprekers en een gesprek over de ins en outs van evenementen, die in het stadsdeel worden georganiseerd. Iedereen is van harte welkom.

In korte tijd gaat het bestuur van stadsdeel Zuidoost drie keer op locatie vergaderen. Na de sessie op 29 september, volgen vergaderingen op 11 oktober en 1 november. Bedoeling: bewoners gelegenheid geven om mee te praten en hun mening te geven over zaken die hen aangaan. Daarmee wil de bestuurscommissie invulling geven aan het begrip ‘ogen en oren van de stad’. Met sessies over actuele thema’s in de buurt en met aandacht voor wat er speelt en leeft.

De bestuurscommissie van stadsdeel Zuidoost bestaat uit een algemeen bestuur (AB). Vanuit hun midden wordt een dagelijks bestuur (DB) gekozen. Het AB houdt maandelijks een (openbare) vergadering. In de regel bestaat deze achtereenvolgens uit een beeldvormend, oordeelsvormend en besluitvormend deel. Voortaan is dus het beeldvormende deel op locatie. De oordeelsvormende en besluitvormende vergaderingen worden nog wel standaard en regelmatig in de raadzaal van het stadsdeelkantoor aan het Anton de Komplein gehouden. Het AB telt dertien leden. Kijk HIER voor de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *