Kunst-speurtocht voor kids

De straten van Zuidoost staan vol met beeldende kunst die het verhaal vertellen van Zuidoost en zijn bewoners. Wandel mee met het Centrum voor Beeldende Kunst CBK (speciaal voor schoolkinderen) op deze speurtocht. Wanneer? Zaterdag 22 oktober van 12-13 uur.

De buurtexpedities in de zomervakantie waren een groot succes. Daarom zijn er nu ook in de herfstvakantie spannende, speelse en interactieve speurtochten, wandelingen en geluidstours door de hele stad.

De expedities zijn voor kinderen en hun ouders om kunst op straat en het erfgoed van Amsterdam te ontdekken. De expeditie-experts van CBK Zuidoost, Juf op Straat, Soundtrackcity, Museum Het Schip en Stilt Life begeleiden de wandelingen.

De buurtexpedities zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam. Je komt meer te weten over het heden en verleden van de buurt. Je maakt kennis met verschillende kunstvormen en hoort de verhalen achter de kunstwerken, monumenten of gebouwen in de omgeving.

Informatie en aanmelden
Lees meer over de diverse expedities en meld je aan op de website van MOCCA Amsterdam. Je mag zo vaak meelopen als je wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *