Kringloop de Bunker bij Koornhorst

Links van de hoofdingang van Koornhorst is Kringloop de Bunker gevestigd. In de oude containerruimte van de serviceflat vind je alles wat je in een kringloopwinkel mag verwachten.

piet_fred_debunkerPiet (zittend op de foto) huurt de ruimte voor $ 150 euro per maand. Niet veel voor zo’n ruimte (zonder verwarming), maar, zo legt hij uit: ‘Ik doe het voor de kleine portemonnaie en een deel van de opbrengst gaat naar (de activiteitenpot van) Koornhorst.’

Maandag tot en met zaterdag kun je bij de Kringloop terecht van 09.00 – 16.30 uur. Fred (R), bewoner van Koornhorst, helpt Piet en staat altijd ‘s ochtends in de zaak. Harm, woont ook in Koornhorst, is er ook bij betrokken. Hij zorgt er met name voor dat de spullen in Koornhorst worden afgeleverd.
Piet vindt het jammer dat er weinig ruimte is voor meubilair. Maar wat er is, blijft niet lang staan. Ook is er ruime belangstelling voor tv’s (ca. 15 euro) en koelkasten. En of de Bunker van de winter vanwege de kou open kan blijven moet nog blijken.

Piet (0debunker26 1098 3926) en Fred (06 1656 9879) halen gratis uw overtollige huisraad op.

debunker1

debunker3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *