Bijlmerbios op Hoekenrodeplein

Van donderdag 14 augustus tot en met zondag 17 augustus er weer de BijlmerBios op het Hoekenrodeplein bij het station Bijlmer Arena. Het is een openlucht bioscoop, gratis toegankelijk. Neem plaats op het terras, neem je eigen stoel mee of huur er een voor 1 euro. Het begint om 21.00 uur, of wat later, afhankelijk van de duisternis.

Programma: donderdag 14 augustus 20 FEET FROM STARDOM, documentaire over grote, Amerikaanse zangeressen die geen ster werden, maar wel de zangkwaliteit hadden.

vrijdag 15 augustus voorprogramma: filmpje Utopian Union SUZANNE het verhaal van een eigenzinnige meid: brandende liefde en drama

zaterdag 16 augustus voorprogramma: QUITTE LE POUVOIR documentaire van 36 minuten over een groep rappers in Senegal die voor een omwenteling in het land zorgde. IT’S US / NI SISI volksdrama tijdens de presidentsverkiezingen in Kenia, vier-vijf jaar geleden. Belicht op humoristische wijze de omstandigheden waarin toen tribale twisten ontstonden, met moordpartijen tot gevolg.

zondag 17 augustus op deze dag wordt gestart om 16.00 uur met een straatfeest met velerlei muziek- en dansacts; het feest loopt door tot 21.00 uur. Voorprogramma: dansfilmpjes uit Zaïre en Jamaica. DE MARATHON Nederlandse en komische film over automonteurs, die de marathon gaan lopen om hun garage te redden.FLYER-BIJLMER-BIOS

Op de foto: uit 2013.  Meer info: Henno Eggenkamp, 020 6994203 | 0641612131

FLYER-BIOS-straatfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *