Kledingworkshop in het CEC

In het kader van de tentoonstelling in het CEC: The Moving Museum of Clothes organiseert kunstenares Olga Jitlina tussen 8 en 13 januari bij het CEC een naai-workshop. Meedoen wordt van harte toegejuicht. Heb je altijd al mee willen werken aan een kunstproject? Handig met de naaimachine? Grijp dan nu je kans! Doe mee met de workshop ‘Kleding voor een collectief lichaam’, samen met asielzoekers van de groep ‘Wij zijn hier’ die sinds kort in Zuidoost wonen en kunstenaar Olga Jitlina uit St. Petersburg in Rusland.

Entree: gratis, neem wel je naaimachine mee.

Dit is geen naailes, maar een workshop waarin samengewerkt wordt aan een project. Deel je kennis en vaardigheden met de asielzoekers. De asielzoekers van hun kant delen hun ervaringen en vertellen over hun groep ‘Wij zijn hier’. Samen maakt de groep een kledingstuk voor het collectieve lichaam, en filosoferen over wat dat collectieve lichaam eigenlijk is of zou kunnen zijn.

Het resultaat van deze workshop zal te zien zijn in de tentoonstelling ‘The Moving Museum of Clothes’ die 27 maart opent in het Cultureel Educatief Centrum Zuidoost.

Wanneer: Elke dag van 8 tot en met 13 januari tussen 12.00 en 15.00 uur.

Waar: Cultureel Educatief Centrum Zuidoost, melden bij de receptie.

Foto: collectie Tropenmuseum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *