Geen doodgewoon rouwcentrum

Dinsdag 14 januari 2014 kunnen geïnteresseerden meedenken en -praten over een rouwcentrum dat aan de Hoogoorddreef komt. Deze bijeenkomst op initiatief van stadsdeel Zuidoost en Yarden vindt in NoLimit (Geldershoofd 80) plaats van 16.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 21.00 uur.

Yarden Uitvaartorganisatie is door stadsdeel Zuidoost na een aanbesteding geselecteerd om de bouw en exploitatie van het rouwcentrum te realiseren. Stadsdeel Zuidoost vindt dat haar bewoners dichtbij huis een eigen plek moeten hebben waar ze afscheid kunnen nemen ongeacht hun cultuur en/of geloofsovertuiging. Medio 2015 moet het rouwcentrum in gebruik zijn.

Tijdens de bijeenkomst wordt meer verteld over de planning en de activiteiten rond de bouw van het rouwcentrum. Yarden wil met de wensen en ideeën van toekomstige gebruikers het rouwcentrum vormgeven. Na de presentatie is er gelegenheid daarvoor afspraken te maken.

Als u deze bijeenkomst bij wilt wonen, meldt u zich dan aan bij Yarden Uitvaartzorg Amsterdam en mail shirley.vanderlee@yarden.nl of bel 088 9273571.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *