Keep It Clean Day

SUPPORTER VAN SCHOON? Vrijdag 16 september is het Keep it Clean Day. Overal in Nederland gaan mensen zoveel mogelijk zwerfafval opruimen. Doe ook mee! De kracht van KeepItCleanDay is dat er zoveel mogelijk mensen op één dag een grote of kleine opruimactie houden vanuit de gedachte dat elk beetje helpt.
Zie jij ook het belang van een schone leefomgeving zonder zwerfafval? Doe jij met liefde wat extra’s voor jouw buurt? Dan ben jij eigenlijk al een Supporter van Schoon!

suppvanschoon_website300Zo doe je mee
Plan een schoonmaakactie op vrijdag 16 september en meld hem op SupporterVanSchoon.nl. Raap zwerfafval met vrienden, familie, collega’s of andere Supporters van Schoon. Voor je schoonmaakactie kun je gebruik maken van speciaal downloadbaar KeepItClean promotiemateriaal. Om een schoonmaakactie te organiseren volg je het online stappenplan en het is in een handomdraai geregeld. Organiseer je een actie, vergeet deze dan niet aan te melden via op deze website.

Vind acties in je buurt
Geen zin om zelf een actie te organiseren? Sluit je dan op 16 september aan bij andere Supporters van Schoon. Veel schoonmaakacties die worden georganiseerd vind je op deze website onder ‘Acties in de buurt‘.

#KICD
Benieuwd naar andere schoonmaakacties op KeepItCleanDay? Volg de organisatie dan op Facebook. Meepraten over KeepItCleanDay kan met #KICD. Veel plezier en succes met je schoonmaakactie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *