KantershofenZO 1 jaar!

Zo druk was de redactie met schrijven en overleggen dat de eerste verjaardag van deze website (15 december 2012) ongemerkt voorbij ging! En zo hoort eigenlijk ook: lekker bezig zijn zodat de tijd verglijdt. Steeds meer buurtbewoners weten de weg naar KantershofenZO  te vinden en melden zich aan voor de nieuwsbrief en updates. In een jaar tijd is de site aardig volwassen geworden. Andere buurten kijken soms een beetje jaloers naar onze site!

Medewerkers
Lang niet alle plannen en voornemens hebben we kunnen uitvoeren omdat de redactie wel wat hulp kan gebruiken: we kunnen het niet alleen!  Zo willen we meer doen met de lokale ondernemers (zzp-ers) in de wijk: hen interviewen, in het zonnetje zetten en een advertentie aanbieden tegen vriendelijke prijzen. Als je tijd en zin hebt om in de redactie te komen of incidenteel wilt meewerken, foto’s maken of goede ideeën hebt, laat het ons weten!

BOOT
Onlangs is de redactie op bezoek geweest bij BOOT, een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam, waar studenten, in het kader van hun studie, projecten uitvoeren rond grootstedelijke vraagstukken in Amsterdam Zuidoost. BOOT doet dit in samenwerking met stadsdelen en woningcorporaties. Het zou fijn zijn als studenten de redactie helpen bij het uitbouwen van de site en adviseren bij de inzet van sociale media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *