Kanniewaarzijn over festivaloverlast

kanniewaarzijn400Op vrijdag 23 oktober besteedt het programma Kanniewaarzijn aandacht aan de ‘Festivallisering’ van (onder meer) het Diemerbos en het Gaasperpark. Er worden in de zomer veel festivals gehouden die voor geluidsoverlast zorgen. Ook zijn de parken voor en na een festival deels afgesloten voor bezoekers. Enkele inwoners van Kantershof hebben aan deze uitzending meegewerkt.  De uitzending is op NPO1 om 22.30 uur.

2 reacties op “Kanniewaarzijn over festivaloverlast”

  1. A.s. vrijdag 23 oktober wordt om 14.00 uur de hoorzitting gehouden over de omgevingsvergunning voor Amsterdam Open Air 2015 in het Gaasperpark. De behandeling vindt plaats in de raadzaal op de eerste verdieping van het stadsdeelkantoor Amsterdam Zuidoost. Iedereen is welkom en kan zijn/haar bezwaren toelichten, ook als je geen bezwaarschrift hebt ingediend! De stukken liggen op werkdagen van 09.00 tot 15.30 uur ter inzage op het stadsdeelkantoor en kunnen na melding bij de receptie worden ingezien. Bij verhindering kan je je laten vertegenwoordigen door iemand die een schriftelijke door jou ondertekende machtiging meeneemt naar deze zitting.

  2. Nog even een aanvulling op mijn eerdere bericht: in principe kan je op deze hoorzitting alleen een toelichting geven als je een ontvankelijk verklaard bezwaar hebt ingediend tegen de omgevingsvergunning. Indien dit niet het geval is dan hangt het er vanaf of de bezwaarschriftencommissie hiervoor de ruimte kan en wil bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *