Kameleon feestelijk geopend

Winkelcentrum De Kameleon en metrostation Kraaiennest zijn zaterdag 22 september feestelijk geopend. Er waren veel mensen op de been voor alle activiteiten en aanbiedingen in de winkels. ‘Politiemensen’ op stelten regelden het verkeer. Een rode loper liep van het metrostation naar het winkelcentrum. Brassband New Legends trommelde iedereen de goede kant op: naar de hoofdingang bij de bakker. Door het doorprikken van ballonnen werd het centrum officieel geopend. Binnen kregen kinderen een versiering op hun arm of gezicht en konden ze zelf tekenen. Buiten liep een orkestje, echte giraffen (?) en wat al niet. De medewerkers van AH deelden waterijsjes uit. Een kleine ‘dierentuin’, spring- en glijkussens zorgden voor kindervermaak. Zanger Bryan B zong de volwassenen toe.

De bestuurders van het stadsdeel, Vyent en Jaensch, vertelden te onderzoeken wat de toekomst van het terrein van het straks gesloopte winkelcentrum Kraaiennest kan zijn: misschien een buurthuis. Alle winkels zijn inmiddels verhuurd, aldus de directeur van de Key, eigenaar van het centrum. Volgens de plattegrond in de speciale bijlage in nr 17 van het stadsdeelkrantje Zuidoost.Amsterdam.nl komen er een Action (aan de andere kant van Blokker) en boven de eetzaakjes op de kop een fitnesscentrum. Voordat alles helemaal vol is, duurt nog wel enkele maanden.

Het metrostation met zijn open hekwerk ziet er fraai uit. Jammer genoeg zijn er nog steeds geen fietsklemmen, terwijl er een zee van ruimte is. Volgens een medewerker van het GVB is het stadsdeel hier verantwoordelijk voor.

Kijk hieronder voor een fotoimpressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *